Velkommen til Ørum IF - Fitness


Om Ørum Fitness: 

Ørum Fitness er et samarbejde mellem Ørum Idrætsforening og Tjelecenteret. Ørum Fitness er beliggende i Tjelecenteret på Tjelevej 9, 8830 Tjele.

Ansvaret i Ørum Fitness er fordelt, således at Ørum Idrætsforening, varetager driften, herunder instruktører og kontingentopkrævninger. Tjelecenteret varetager lokaler og udstyr, herunder indkøb og vedligehold af fitness maskinerne.

Indmeldelse og kontingent: 
For at få adgang til fitness-lokalet i Tjelecenteret, skal man have en instruktion af een af vores instruktører. Denne instruktion indbefatter bl.a. et træningsprogram, som kommer hele kroppen igennem og kan fornyes/opdateres efter behov.
Efter endt instruktion udleveres en midlertidig nøglebrik, som giver adgang til lokalet alle dage i 14 dage (prøveperiode). Den midlertidige brik skal ombyttes til en permanent brik hos Peter Jacobsen i Tjelecenteret. Den permanente brik giver adgang i samme tidrum som den midlertidige brik.
 
Tilmeldingsblanket medbringes til instruktionen i udfyldt stand. Hent blanket her.
 
Kontingentet er afhængigt af bindingsperioden. Man kan binde sig for 1 mdr., 3 mdr, 6 mdr. eller 12 mdr. af gangen. (Se prisen under menuen "Tilmelding" i venstre side)
 
Der betales et depositum på 100,-kr. for nøglebrikken i forbindelse med første opkrævning. Depositummet betales tilbage når brikken afleveres.
 
Udmeldelse: 
Udmelding sker ved at sende en mail til fitness@orum-if.dk
Ønskes depositummet tilbage betalt, afleveres nøglebrik til Peter Jacobsen i Tjelecenteret sammen med kontonr. hvortil depositum skal indsættes. Der er ikke mulighed for at få depositummet udbetalt i kontakter.
 
 
Kontakt info. til Instruktørere:
 
Line Isaksen lfisaksen@gmail.com
Inge Holm iho@trolderupgaard.dk
Theis Kjeldsen kjeldsen.inven@live.dk 
Tobias Lerche Kjeldsen   tobias.kjeldsen@jubii.dk 

 

 

 

 

Sponsorer 

 
 
 

Seneste nyheder

 
 
 

 

Banner